Comentários do leitor

167 Billiga Olympique Lyon Tröja - Angelo

por Marion Guertin (20/08/2019)

Rangers-spelarna drevs av med 0-0 vid halvtid, men det blev värre när två minuter in i andra halvlek gjorde Annan genombrott. Danny Orsi sopade bollen in från vänster och Love knuffade bollen in i nätet för att tystna hemmapubliken.
Francisco Sandaza ersatte Kal Naismith när Rangers jagade en utjämnar men Galabank-sidan fördubblade sin ledning efter 54 minuter. Murray skickade Olympique Lyon Tröja ett djupt kors till bortre stolpen och Hopkirk dök tappert för att heada bollen lågt bortom Alexander.
Aberdeen hölls vid oavgjort 0-0 för sjätte gången på Pittodrie den här säsongen eftersom Motherwell blev det senaste laget som frustrerade Dons. Aberdeen har glidit ner bordet under en körning som före lördagen hade sett dem göra poäng bara tre gånger i Billiga Psg Tröja sina tidigare åtta matcher. Anfallaren Scott Vernons välkomna tillbaka till laget kunde inte ändra den statistiken.
Värdarna, i deras sista match innan de tog sig på Hearts i League Cup-finalen nästa söndag, såg ut som de mer troliga målskyttarna i första halvlek, när de gick nära med ansträngningar från Steven Thompson och Esmaël Gonçalves, inrättat av Gary Teale.