Comentários do leitor

162 Bayer Leverkuse Drakt På Nett - Chloe

por Marion Guertin (21/08/2019)

Juventus-forsvarer Giorgio Chiellini ble sett bevegelser mot Cristiano Ronaldo og andre Real Madrid-spillere i UEFA Champions League onsdag kveld, noe som antydet at de hadde betalt dommeren for hans sene straffeanrop, som han kalte det største ranet i karrieren.
Den 33 år gamle midtbacken og lagkameratene var på randen av et av de største Napoli Drakt På Nett comebackene i Champions League-historien i andre etappe av sitt kvartfinale, etter å ha hatt 3-0 ledelse til det 93. minutt.
Imidlertid, etter en felling på Lucas Vazquez, blåste dommer Michael Oliver for en straffe i det 93. minutt. Bianconeri-stjernene omringet den offisielle kampen, og Chiellini ble sett på bevegelser som tyder på at Kjøp Bayer Leverkuse Drakt hjemmesiden hadde bestukket kamplederen.
Juve var på randen av historien da ingen side i europacupen / Champions League noen gang hadde kommet tilbake fra å miste en første etappe 3-0 hjemme, men deres heroics ble avsluttet etter at Ronaldo konverterte den kontroversielle straffen for å sende sin side gjennom 4- 3 samlet.